16-09-2016 - Jaarvergadering 2015

Jaarlijks willen we u vanuit de Vrienden Stichting informeren over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar inclusief een toelichting op de jaarcijfers van de Vrienden Stichting. Zoals in de nieuwsbrief van juli 2016 en in het laatste CH Journaal aangekondigd, zijn ouders/verzorgers van kinderen op het Christiaan Huygens uitgenodigd voor de jaarvergadering op maandag 26 september 2016.

De agenda van deze avond ziet er als volgt uit:

• Welkom & Agenda
  • Ontwikkelingen & Bevindingen
  • Financiën
  • Werkgroepen & Vacatures

Deze informatieavond is georganiseerd door het stichtings bestuur. De avond start om 20:00. Vanaf 19:45 bent u welkom te P.C. basisschool Het Kompas, Concourslaan 2 te Dronten. We verwachten rond 21:15 gereed te zijn.

Het jaarverslag over 2015 kunt u hier downloaden. Deze en eerdere versies treft u tevens op de Download sectie op de website aan.

16-09-2016 - Jaarvergadering 2015