Bestuur

Het bestuur bestaat uit drie leden: voorzitter, secretaris en penningmeester. Zij doen dit vrijwillig en onbezoldigd. De bestuurders worden benoemd voor een periode van drie jaar. Zij treden af volgens een vooraf opgesteld rooster. Zie hiervoor bijlage 1 van het Beleidsplan.

De huidige bezetting van het bestuur en hun contactgegevens is alsvolgt:

Bestuursfunctie Naame-Mail Adres
Voorzitter Willem Veenstravoorzitter@svchf.nl
Secretaris  Janke Bosmasecretaris@svchf.nl
Penningmeester Michiel van Dijkpenningmeester@svchf.nl

Het bestuur legt een keer per jaar verantwoording af voor het door hen gevoerde beleid tijdens een vergadering met de ouders wiens kinderen onderwijs volgen op de Christiaan Huygensschool te Dronten en Zeewolde.

De kosten die bestuurders, binnen kaders van redelijkheid en billijkheid, maken kunnen door de Stichting vergoed worden of dit daadwerkelijk gebeurt is wordt jaarlijks vermeld in ons jaarverslag.

Meer informatie over de samenstelling en wijze van benoeming van het bestuur staat vermeld in de stichtingsstatuten.