26-06-2015 - 1e Christiaan Huygens Golftoernooi

Op woensdag 9 september vindt het 1e Christiaan Huygens Golftoernooi plaats op de golfbaan van Golfresidentie Dronten. Het golftoernooi is een initiatief van de Christiaan Huygens school in Dronten. Met het golftoernooi vragen ouders begrip voor kinderen met een groot leervermogen. Tegelijkertijd gaat de opbrengst van het golftoernooi naar het Christiaan Huygens onderwijs, om onderwijs aan deze groep kinderen te waarborgen.

De organisatie van het toernooi is in handen van de Vriendenstichting van Christiaan Huygens Flevoland en de Golfresidentie. De Golfresidentie stelt haar golfbaan belangeloos ter beschikking, om zo haar waardering voor dit onderwijs kenbaar te maken.Het golftoernooi zal bestaan uit maximaal 20 fligths van 4 personen. Deelname aan het golftoernooi kost € 100,- per persoon. Dit bedrag gaat in zijn geheel naar het goede doel.

De winnende flight van het golftoernooi wint een weekend zeilen voor maximaal 6 personen op een luxe zeiljacht. Vertrek vanuit Marina jachthaven in Lelystad op een nader overeen te komen datum. Daarnaast kunnen flights extra sponsorgelden inzamelen. De flight met het hoogste sponsorbedrag wint dezelfde prijs als de winnende flight van het toernooi. Het gaat hierbij om een bedrag vanaf € 500,- bovenop de € 400,- van de deelnamekosten. De zeiljachten en een zeil instructeur worden belangeloos ter beschikking gesteld door www.zeiljachtenverhuur.com.

Wilt u meer weten of zich inschrijven voor het golftoernooi? Klik hier voor meer informatie of om u in te schrijven.

26-06-2015 - 1e Christiaan Huygens Golftoernooi