26-01-2015 - Informatieavond op 9 februari 2015 20:00-22.00 uur

Op 26-01-2015 is aan alle ouders en/of verzorgs van kinderen aan het Christiaan Huygens te Dronten een uitnodiging gestuurd voor een informatieavond op maandag 9 februari van 20:00 tot ongeveer 22:00.

Deze informatieavond is georganiseerd door het stichtings bestuur. Tijdens deze bijeenkomst zouden wij u graag informeren over onze verrichtingen en bevindingen gedurende de afgelopen maanden, de financiële status en de ambities die er zijn m.b.t. het Christiaan Huygens onderwijs. Tevens zullen wij u tijdens deze meeting inzicht bieden in de wijze waarop de hoogte van ouderbijdrage tot stand komt en onze visie t.a.v. de aanpassing van het huidige bedrag met u delen.

Voorafgaand aan deze meeting zullen wij u nog de agenda per mail doen toe komen. Uiteraard zal hierin ruimte worden opgenomen voor het stellen van vragen en het aangaan van de dialoog over wat er gezamenlijk kan worden ondernomen t.a.v. sponsoring etc. .

De bijeenkomst wordt gehouden in het schoolgebouw waarin het Kompas is gevestigd.